štvrtok 26. júna 2014

Štedrosť knižnice (4)

Meme od : Maťa Wolf.
V skratke ide o to, že ukážem, aké úlovky z knižnice sa chystám čítať...

Momentálne úlovky :
Už sme tu pekne nemali meme s názvom Štedrosť knižnice. Som rada že som po dlhej dobe bola v knižnici. Tú atmosféru tam milujem ! Vlastne to, že som tam nebola dlho je zvláštne, pretože ja patrím k naj častejším návštevníkom :D.

Mačacie dievča - Och.. Milujem tieto knižky od Thomasa Brezinu. Princezná Pia, Mačacie dievča, Nový začiatok a Dotyk anjela. Všetky som už čítala, no re-reading je vždycky veľmi príjemnou záležitosťou :D. Už sa teším, keď si ju znova prečítam :).
100 skriniek - Vlastne už som aj zabudla o čom to je. V knižnici som ju zazrela a spomenula som si, že kedysi dávno pradávno som si ju pridala do wishlistu. Neviem do čoho idem, takže som zvedavá :).
Označená - Ja viem, viem.. Školu noci čítal už asi každý. No vidíte že existujú aj výnimky :D. Som naozaj zvedavá čo to bude a taktiež moc neviem do čoho idem.
Tajomstvo duší - Tak toto som zobrala len kvôli obálke, ktorá ma upútala.. ani anotácia nevyzerala zle. Som zvedavá.
Kým zídete do temnoty - Zasa veľká neznáma.. Vlastne dnes som celkovo experimentovala. Nevyzerá to zle a teším sa :).

Dúfam, že sa vám moje dnešné úlovky páčia. Ak ste nejakú z nich čítali, tak mi zanechajte koment, rada si ho prečítam :).

2 komentáre:

  1. Ha! Sto tajných dvířek je skvělý (to je zábava, že se to překládá jinak). Doporučuju (i další díly) - I když už doporučovat ani nemusím, když to máš doma a tak jako tak to budeš číst. Ok. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teraz neviem, či som už Mačacie dievča čítala, alebo nie. Ale niečo som od neho určite čítala. Napísal nejakú knihu s fialovou obálkou? :D To sa mi inak len marí :D
    Dúfam, že na Tajomstvo duší napíšeš recenziu, to som zvedavá, aké to je. Ešte som tuším žiadnu u nikoho nečítala.
    K Škole noci - prvé časti.. po piaty diel sa mi páčili, ale potom to už šlo dolu vodou. Ja blbá som si ich všetky pokúpila a teraz sa ich neviem zbaviť, lebo ich už nikto nechce :D

    OdpovedaťOdstrániť