štvrtok 26. decembra 2013

Aké boli Vianoce

Christmas

Hneď ráno som si dala budíčka na šiestu aby som stihla všetky rozprávky :D. Zaujal ma film - Vianočný zázrak Jonathana Harkera. Bol to fest pekný film. Samozrejme že celý deň som ležala na gaučí a vyžierala koláčiky (vidno :D ). Poobede sme boli aj na cintoríne ale keď sme sa vrátili, nastal zasa oddych..
Strašne som sa tešila na večeru, ktorá bola úžasná ! My kapra moc nemusíme, takže miesto toho bol losos, aljašská treska, samozrejme rezníky, šalát, vývar, kapustnica. Mňam, mňam.
Potom sa šli rozbaľovať darčeky, ja už som nejaké dostala dopredu, takže pod stromčekom ich nebolo až tak veľa. Mňa hlavne zaujímali knižné darčeky. Zoznam kníh som mala omnoho väčší, aj som dúfala že dostanem viac kníh, no dostala som len jednu - Mesto skla. Strašne sa teším. Už teraz viem že to bude pecka a mňa porazí lebo to napínavo skončí... Nemohla som si nechať ujsť moje najobľúbenejšie rozprávky, na ktoré čakám celý rok :
Perinbaba a Tri oriešky pre popolušku. Potom ešte milujem rozprávku Nebojsa a Pyšná princezná. Milujem aj Sám doma, no dali to dosť blbo : na markize popoluška na jojke sám doma v tú istú hodinu, ešteže to opakovali. Inak už mi to trocha lezie na nervy, všetko, totálne všetko opakujú. Musím vám spomenúť aj filmy do ktorých som sa zbláznila (videla som ich prvý krát). Ako prvý som videla Tisíc a jedna noc na STV1, nebol to ten preláskovaný seriál, ale bol to normálne film. Babka mi vravela že sa jej zdá že mali knihu, dúfam že ju nájde, to by som si chcela rozhodne prečítať, fest to bolo dobré. Ako druhý som pozerala včera večer : Červená čiapočka od tvorcov Twilightu. Ja som sa do toho filmu zbláznila ! To bolo úplne dokonalé a neskutočne napínavé. Išlo ma poraziť jak som stále tipovala kto to je ... Ja dúfam že do komentíkov napíšete aké ste mali vy Vianoce a dúfam že sa vám páči na mojom blogu.... Kika.. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára