sobota 7. februára 2015

Mesačná chvastačka - Január

Meme od Judit.

Vitajte pri Mesačnej chvastačke ! Tento mesiac som nadobudla ďalšie skvelé kúsky. Z každou knihou som spokojná a mám z nej radosť. Dúfam, že aj vám sa budú moje knihy páčiť :). 

Darované knihy :
Triaška, Váhania - Dávno, pradávno som čítala sériu Vlci z Mercy Falls. Bola som príjemne prekvapená, pretože som od týchto kníh nič nečakala a náhodou som natrafila na úžasný príbeh. Odvtedy som na túto sériu stále myslela a tak som si tento mesiac chcela splniť "sen". Rada by som mala celú sériu a myslím, že prvé dva diely sú dobré na začiatok :). Hádam si zoženiem tretí diel čo najskôr :). 

Recenzné výtlačky :
Dievča, ktoré si tu zanechal - Perfektná kniha ! O Jojo Moyesovej som už čo to počula, ale toto bola prvá kniha, ktorú som od nej čítala a určite nie posledná ! Skvelý štýl písania, originálne nápady. Pri čítaní zažijete maximálny čitateľský zážitok. Je to niečo neopísateľné :) ! Recenziu nájdete TU.
Crowfieldska kliatba - Túto knihu som čítala už dávnejšie a taktiež mi akosi utkvela v pamäti. Vďaka chybe našej pošty som si na ňu počkala dlhšie, ale teraz ju mám a som šťastná. Mám ju rozčítanú a stále mi to príde také skvelé ako predtým. Myslím, že čoskoro môžte očakávať recenziu :).

Pekne spolu :
Takže zo svojimi úlovkami som maximálne spokojná. Dúfam, že sa páčia aj vám a budem rada ak mi zanecháte nejaký komentár :). Prajem príjemný deň :) !

12 komentárov:

  1. Krásne prírastky! Ach, tá obálka Crawfieldskej kliatby je proste úžasnááá! :) :D Teším sa na recenziu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je dokonalá. To písmo, tá obloha, tie tiene... úžasné to je :D.

      Odstrániť
  2. Parádní knížky! :) Doufám, že tu recenzi napíšeš, ráda bych si ji přečetla ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne knihy :)
    Sama dúfam, že sa dostanem ku knihe Dievča , ktoré si tu zanechal, pretože na ňu počúvam len samé chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím palce to si skrátka musíš prečítať. Som si istá, že je to typ knihy, ktorý zaujme každého. Je to zvláštna kniha... iná, zaujímavá, krásna :). Dúfam, že aj tebe sa bude páčiť a, že si ju prečítaš čo najskôr :)

      Odstrániť
    2. Tak ja som už od tejto autorky čítala Predtým, ako som ťa poznala a veľmi sa mi páčil jej štýl, tak dúfam, že aj teraz ma nesklame :) Ďakujem, ja sa už teším na písanie recenzie, lebo ako vidím, kvôli viacerým dejovým líniám, to nebudem mať práve ľahké ;) :D

      Odstrániť
    3. Rada by som si prečítala jej ostatné knihy :).... Ale to zvládneš :D.

      Odstrániť
  4. Súhlasím s tebou, ja som od trilógie Vlci z Mercy Falls tiež veľa nečakala a totálne ma tá séria dostala. Hlavne sa mi páčil autorkin štýl písania :) Pekná nádielka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno štýl bol takisto úžasný. Veľmi dobre sa to čítalo. Už sa teším keď si to prečítam znovu :). Ďakujem :))

      Odstrániť
  5. Netuším prečo, ale čakala som, že ty ich budeš mať viac :D No máš úžasné kúsky.
    Teším sa na recenziu na Crowfieldsku kliatbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No keby ich bolo viac, tak nenamietam :D. Ďakujem :) !
      Myslím, že bude čoskoro :)...

      Odstrániť