štvrtok 10. marca 2016

Mesačná chvastačka - Február 2016

Nie, nie oči vás neklamú! Po asi sto(?) rokoch som si pre vás pripravila Mesačnú chvastačku :D! A mám z toho obrovskú radosť, pretože už som ani nemyslela, že ju niekedy budem robiť. K celku mi to chýbalo priznávam. Je fajn zas písať túto rubriku, keďže podľa štatistík bavila vás rovnako ako aj mňa. Tento mesiac som nadobudla skvelé knižky a ohromne sa z nich teším. Tak mi teda dovoľte aby som vám ich predstavila :).

Kúpené knihy:
(Na obrázku chýbajú Kvety v podkroví od V.Andrewsovej)
Jane Eyrová - Treba vôbec niečo dodať? Janu Eyrovú absolútne milujem a pre mňa je to jedna z najlepších klasík vôbec. Rozhodla som sa, keďže sú tieto vydania od Slovartu neskutočne krásne pustiť sa do ich zbierania. Najbližšie plánujem zakúpiť Búrlivé výšiny a potom zrejme Rozum a cit. Tieto vydania sú skrátka dokonalé :).
Iba jeden deň - Popravde túto knihu som chcela čítať asi večnosť. No stále nie a nie sa k nej dostať. Nuž keď som ju našla vo výpredaji za myslím 4,99, tak už som sa tomu nedokázala ďalej vyhýbať a nemohla som ju nekúpiť :D. Som veľmi zvedavá aká bude, pretože ešte som sa do nej nepustila :).
Kvety v podkroví - Perfektná kniha. Nemôžem jej vytknúť absolútne nič. Tento príbeh je hrozný! Kniha je perfektná, no ten príbeh a najmä to, že je to podľa skutočnej udalosti je strašné. No veľmi sa teším na druhý diel. Recenziu nájdete TU.

Recenzné výtlačky :
Piata vlna - Film bol skvelý a kniha taktiež. Túto sériu som si veľmi obľúbila. Práve čítam druhý diel a je to viac ako zaujímavé. Som rada, že som bola na tom v kine, pretože som váhala a mám pocit, že keby som nešla, tak sa ku knihám dostanem oveľa, oveľa neskôr. Recenzia TU.
Will Grayson, Will Grayson - Fú toto bola pre mňa dosť očakávaná novinka a bolo to super. Nečakala som ani nič iné než to, že sa mi to bude páčiť keďže tvorbu Johna Greena milujem, no nakoniec ma to až tak nedostalo. Bolo to super, fakt vážne, ale niečo mi tam chýbalo. Recenzia TU.
Nezabíjajte vtáčika - Moja absolútne najočakávanejšia novinka! Som nadšená z toho, že Ikar spravil takúto krásnu dotlač. Kniha Nezabíjajte vtáčika je krásna a vôbec sa nedivím, že je to taká uznávaná klasika. Síce som čakala, že sa mi to bude páčiť viac, no aj tak to bolo skvelé :). Recenzia TU.

Tak a pekne spolu :)

8 komentárov:

  1. Nádherné kúsky. :) Knihu Nezabíjajte vtáčika by som si chcela okamžite prečítať!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som si istá, že by sa ti páčila a zamilovala by si si ju :).

      Odstrániť
  2. Krásné knížky :) Janu Eyrovoou mám ráda a právě jsem dočetla Pátou vlnu :) Přeji hezké čtení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé knižky :) závidím ti najme Nezabíjajte vtáčika a Willa, samozrejme, verný greenov fanúšik, ku knihe som sa ale ešte nedostala :( A Piata vlna, naozaj bol film skvelý? Veľmi váham, či si ho pozrieť...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jooj to je škoda, ale držím palce aby si si ju čo najskôr prečítala :). Áno prekvapivo bol :D. Najprv som ho videla a až potom som čítala knihu a fakt sa mi páčil :D.

      Odstrániť
  4. Jééé! Vaše vydání Jako zabít ptáčka je krásné :) Jinak moc pěkná hromádka knih :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vaše vydanie je podľa mňa tiež krásne :). Ďakujem :)

      Odstrániť