nedeľa 27. decembra 2015

Knižná výzva na rok 2016

Už o pár dní sa nám začne nový rok :)! Aj tento rok usporiadala Ells skvelú knižnú výzvu! Ak by ste sa chceli zapojiť, tak šup šup neváhajte :).

Ahojte :)! Sviatky už pomaličky tíchnu a ja som späť. Počas sviatkov som sa k písaniu článkov/recenzií akosi nedostala a aj čítanie som tak trošku zanedbávala. No konečne sa vám môžem znova prihovoriť. Čo sa týka projektu Dlhé zimné večery, tak časovo som ho síce nestihla dokončiť, tak ako mal byť, no aj tak v ňom budem pokračovať svojim tempom, tak dúfam, že sa potešíte. Dnes som sa rozhodla, že je ten správny čas dať si výzvu na rok 2016. Aj keď som už mnohokrát hundrala, že do výzvy sa už nezapojím, tak je mi jasné, že to sa nikdy nestane :D. Tieto výzvy až moc milujem. Veľmi som váhala aké číslo si dať na rok čo nás čaká. Čakajú ma monitory, príjmačky a začiatok strednej a tak mi nepríde ako dobrý nápad dať si vysoké číslo. Minulý rok som si dala za úlohu 100 kníh a prečítala som 93. Čo je moc dobré. Tento rok som si dala taktiež 100 lenže tentoraz mi to až tak nevyšlo. Zatiaľ to bol pre mňa najslabší rok z hľadiska čítania. Ako to nakoniec skončilo vám ešte len prezradím nabudúce... O tom aké číslo si dám na tento rok som sa radila s kamarátom a on mi povedal nech si dám zas 100. Už som bola presvedčená, že tak aj urobím, lenže čím viac premýšľam, tým viac mi to príde ako zlý nápad. Nakoniec som sa teda rozhodla pre 80 kníh. Nie je to najmenšie číslo a dá sa to zvládnuť dúfam. Držte mi palce :)!

18 komentárov:

  1. Držím palce, aby sa ti tento cieľ naplnil :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 80 knih si myslím, že by se dalo hravě zvládnout i se začátkem střední školy, ale samozřejmě záleží na oboru :) Držím palce ať se ti daří, taky bych se zapojila, ale mě čeká maturita a přijímačky na vysokou takže na sebe radši nebudu vymýšlet nějaký bič ohledně čtení :D
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Musím sa viac snažiť lebo ako vravím, tak tento rok na mňa bieda :D. Ja ti držím palce pri maturite a prijímačkách :)! Určite to zvládneš :)

      Odstrániť
  3. Držím palce, příjde mi to jako dobrý nápad, ale já poslední dobou nemám vůbec čas..dám si tak 50 knih na rok a budu se to snažit nějak zvládnout..přece jen knížky jsou něco skvělého♥
    reinedelavie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Aj ja ti moc moc držím palce :)! Presne tak ❤

      Odstrániť
  4. Držím palce, pro mě je to úplně nepředstavitelné, nevím ani, co bych četla, protože málo která kniha mě nadchne :D :))
    http://prikrylovatereza.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). To preto, že si ešte nenašla tú správnu :D :).

      Odstrániť
  5. Nad výzvou jsem přemýšlela a uvidím! Každopádně přeji hodně štěstí! Na střední ho budeš potřebovat:D :)

    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Držím palce a verím, že to zvládneš. :) Tiež som si dala tento rok výzvu 100 kníh, no nedopadlo to podľa mojich predstáv, no asi si to zopakujem a pokúsim sa zlepšiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Držím palce! Do výzvy sa určite zapojím, už som sa tešila na koniec roka pretože s blogovaním som začala v lete a vtedy by sa už samozrejme zapojiť nedalo. Plánujem prečítať 50 kníh, to je podľa mňa na začiatok dobré :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)! Aj ja tebe držím palce! 50 je krásne číslo a tak dúfam a prajem ti aby si si splnila svoj cieľ :).

      Odstrániť
  8. Ať se výzva podaří, já si dala 60 knih, tak jsem zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť