streda 16. decembra 2015

Dlhé zimné večery #1 | Milý Ježiško

Projekt usporiadala Táňa z Books full of magic :).

Vianoce sú kúzelný čas. Avšak najväčšie kúzlo majú práve, keď sme malými deťmi, ktoré veria, že darčeky im pod stromček prinesie Ježiško, ktorý stihne obehnúť celý svet v tento jeden jedinký deň. Kedy nedočkavo čakáme na zazvonenie zvončeka, vďaka ktorému budeme môcť pribehnúť k darčekom na ktoré sa tešíme najviac zo všetkého. Keď sme starší, tak Vianoce sú krásne stále, ale v kútiku duše cítime, že už to nie je také ako keď sme boli deti a vlastne to už také nikdy nebude. A tak iba nostalgicky spomíname na to aké to bolo. Ale aj to má svoje čaro. Ja Vianoce milujem a aj keď si to uvedomujem, tak stále na nich niečo je. Keď sa zobudíte vo vianočné ráno, tak vzduch je iný, všetko inak vonia a všetko je krajšie. Je to neopísateľné ♥.

Tento rok som žiaden list nepísala a vlastne som ani nevedela presne čo chcem. O prekvapenie som už tak troška prišla, pretože na nákupy sme šli spoločne a tak som si všetko vybrala. Neviem, či ma ešte niečim potešia... snáď áno :D. Aj keď nesťažujem sa, pretože tento rok som dostala naozaj krásne kúsky z ktorých mám strašnú radosť. Možno by ma potešila ešte nejaká knižka, ale nemyslím si, že ešte nejakú dostanem a tak sa radšej ani nesťažujem :D. Premýšľala som, že keby náhodou, tak by bolo možno fajn si zakúpiť Upírsku akadémiu, keďže som asi jediný človek knihomoľ pod slnkom, ktorý to ešte nečítal.

Teraz je ten čas kedy by som mala dokúpiť posledné darčeky pre rodinu a priateľov. Mamina vyhlásila, že napokon nechce omaľovánky pre dospelých a tak jej idem pokúpiť kozmetiku. Nejaké maličkosti, ktoré sa vždy zídu. Veľmi rozmýšľam čo kamarátke. Stále neviem dostať z hlavy nápad, že by som jej kúpila prvý diel Harryho Pottera v tom novom krásnom vydaní keďže ho ešte nečítala. Uvidíme... Ale asi ostanem pri tomto. Dúfam, že ju to poteší a hlavne dúfam, že sa nedostane k tomuto článku. Čo kúpiť kamarátovi, tak to netuším. Musíme dať s kamarátkou hlavy dokopy a niečo vymyslieť. Bolo by načase :D! Viem, viem. Väčšinou sa v Dlhých zimných večeroch poriadne rozpisujem, no dnes iba tak krátko. Nabudúce vám to vynahradím, takže ako by povedal Hagrid, nemajte boja! 

A vy už máte všetky darčeky kúpené?
Dalo vám zabrať vymyslieť čo, komu kúpiť?
...Máte pocit, že časom už Vianoce nemajú to isté čaro ako v detstve?
A ešte jedna otázočka... Kúpili ste tento rok svojím blízkym nejakú knihu ♥?

2 komentáre:

  1. Ja som len dnes bola kúpiť prvé darčeky.Skôr sa proste nedalo, ale už som taká spokojnejšia. :D
    A to vymýšľanie čo komu kúpiť je najhoršie! Tento rok som sa chcela pripraviť. Vždy keď ma napadlo, čo by kto potreboval, tak som si to zapísala do debilnička, avšak teraz keď som šla ako na hotové som zistila, že všetko z toho majú...
    Knihu som bohužiaľ nikomu nekúpila, keďže okrem mňa nikto nečíta...
    Krásne Vianoce! Držím prsty, aby ťa pod stromčekom čakalo nejaké prekvapenie o ktorom nevieš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som dokončila nákupy dnes :D. A konečne pokoj lebo už som bola mierne na nerv pri vyberaní :D. Teším sa, keď si už všetci pokojne posadáme a rozdáme si ich :).
      Ďakujem :)! Krásne Vianoce a príjemný sviatok aj tebe prajem :)!

      Odstrániť