štvrtok 2. októbra 2014

1.Blogové narodeniny !!


Pamätám si deň kedy som s malou dušičkou zakladala tento blog. V mojej pamäti je to akoby včera a keď si porovnám ako som začínala a ako som na tom teraz, tak sa mi až slzy tisnú do očí.. Áno slzy. Pre blogerov (alebo aspoň pre mňa) je blog veľmi dôležitý. Doslova sme na ňom citovo naviazaný. Blog je miesto kde sa môžu stretnúť všetci ľudia, ktorý sú ako ja. Vďaka blogu môžem odovzdávať kúsok zo seba a to, že milujem knihy nevedia len blízky, ale všetci ľudia. Keď píšem, tak dávam kúsok zo seba. Blog je vec, ktorá ma neskutočne napĺňa a je ťažké si predstaviť, že by som zrazu mala prestať blogovať. Samozrejme som si prešla zanedbávacím obdobím, kedy pridávanie nových článkov a recenzií pokleslo, no boli chvíle kedy blog priam prekvital. Jedno viem isto ! Za všetky úspechy ďakujem len vám !

Celé sa to začalo mojimi narodeninami. Samozrejme ako darček som chcela ako inak knihy. Vtedy som knihy ešte nejak extrémne nenakupovala a chcela som vedieť o mojich "favoritoch" čo najviac. Neustále som si čítala názory na Martinuse, no stále mi to nestačilo.. Jedno poobedie ma zrejme osvietilo a ja som si naťukala do Googlu názov knihy a k tomu som dopísala "recenzia". Objavil sa mi Lucindin blog. Bola som úplne očarená ! Dovtedy som nič podobné nevidela a úplne ma to dostalo ! Celé hodiny som si čítala jej recenzie (myslím, že som z jej blogu prečítala všetky). Jej blog ma inšpiroval a nakopol ma. To vďaka nej tu teraz som, píšem pre vás a blogujem. Vždy si budem pamätať, že ona je tým dôvodom vďaka, ktorému toto všetko začalo.

Keď som si založila blog nikdy som nečakala, že mi dá až toľko.. Vďaka blogovaniu som spoznala úžasných ľudí s ktorými sa stretávame a sme v kontakte. Sú to ľudia s ktorými mám veľa spoločného a vždy sa máme o čom baviť. Veľa sa nasmejeme a je to skrátka úžasné ! Takisto som sa naučila kopu skvelých vecí a stále mám nutkanie pracovať na sebe. Byť lepšou a lepšou.. Niektorý si pomyslia, že "áááále knihy" a mávnu rukou, no knihy sú vzácne. Dajú nám mnoho a úplne nezištne :D.. Už len to, že môžme prežívať príbehy mimo reality. Neviem ako vy, ale ja celú túto komunitu, vyjadrovanie názoru, písanie, čítanie, blogovanie.. milujem to !

18.9. mal blog 1. narodeniny. Neverím, že to tak rýchlo ubehlo.. Dúfam, že tento blog oslávi ešte kopu narodenín a každým rokom nás tu bude viac a viac. Vážne ľudia, urobíte mi radosť !

Viem, že na narodeniny sa robievajú súťaže, ale.. ja vám musím oznámiť, že súťaž sa nekoná. Veľmi ma to mrzí a dúfam, že som vás nesklamala. Nezúfajte ! Súťaž určite bude počas ďalšieho roka, len nebude na túto príležitosť. Hádam mi to odpustíte.. Čo sa týka tohto vyjadrenia, tak vám zverejním nejaké tie štatistiky :).

Publikované komentáre : 503
Príspevky : 257
Počet sledovateľov : 47
Počet zobrazení stránok : 12 283

Nadobudla som aj nejaké spolupráce s ktorých mám obrovskú radosť. :) ! Ďakujem vám za všetko ! Za to, že ste sa dostali až nakoniec. Za to, že ste tu po celý čas so mnou a čítate moje "táraniny" ! Ste najlepší :) !

13 komentárov:

  1. Gratulujem :) Nech sa darí aj ďalej, toto je blog kde chodím naozaj rada a tak dúfam že aj mne sa raz bude tak dariť, zatiaľ mám ešte stále malú dušičku a počet komentárov s tvojimi neporovnateľný, tak teda gratulujem ešte raz ! :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teraz si ma milo prekvapila (ani nevieš ako veľmi).. nečakala som, že niekomu sa tento blog až tak páči. Moc ti ďakujem :) Vďaka tebe som úplne vysmiata, mám obrovskú radosť ! Ďakujem :) Som rada, že to čo robím má význam. A neboj za chvíľu sa to rozbehne aj tebe, chce to len čas. Určite budeš ešte lepšie než ja :) ! Som rada, že sa ti tu páči :).

      Odstrániť
  2. Gratulujem! Nech si tu aspoň ďalších 10 rokov! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetko najlepšie a ešte dlhé roky blogovania! :)

    OdpovedaťOdstrániť