streda 15. apríla 2015

Mesačná chvastačka - Marec

Meme od Judit.

Vítam vás pri Mesačnej chvastačke! Minulý mesiac bol bohatý na skvelé kúsky a ja som rada, že vám ich môžem predstaviť. Zo svojimi novými prírastkami som maximálne spokojná a dúfam, že vám sa budú páčiť rovnako ako mne :).

Zaľúbená hypnotizérka - Moja prvá kniha od Liane Moriartyovej. Bola som zvedavá prečo si ľudia obľúbili tvorbu tejto autorky, aj keď trošička som sa bála či sa mi kniha bude páčiť. Ale kniha nesklamala a ja som sa pridala k fanúšikom autorky :). Bolo to skvelé a zároveň sa pri tom dalo výborne oddýchnuť. Recenziu nájdete TU.
Elita - Láska na prvý pohľad! Prečítala som ju za pár hodín a schytala som pri nej pár infarktov. Čítanie som si užila a pre mňa to bol maximálny čitateľský zážitok! Neskutočne sa teším na posledný diel, pretože táto séria je úžasná :). Recenzia TU.
Adaptácia - Už dlhšie som si chcela niečo prečítať od Mirky Varáčkovej a tento mesiac sa mi moje želanie splnilo. Adaptácia nesklamala a bolo to výborné! Od Mirky si chcem určite ešte niečo prečítať a zároveň sa teším na nové knižky, ktoré od nej môžme očakávať :). Recenzia TU.
Strieborná kniha snov - Perfektná kniha! Keď som ju začínala čítať nevedela som čo čakať, no dej ma tak pohltil, že som ju prečítala za jeden deň. Strávila som pri nej celý deň.. ani z izby som nevychádzala :D... Recenzia TU.
Druhá šanca - A napokon pre mňa výnimočná kniha od Michala Škombára. Pre mňa je to "zázračná kniha" a Michala naozaj obdivujem za to čo dokázal :)! Viac sa môžte dozvedieť v recenzii, ktorú nájdete TU.

6 komentárov:

  1. Pekné knihy. :) Ja som marec preflákala, vôbec som nemala chuť k čítaniu. Takže apríl bude lepší. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa stáva... Ale určite bude. A určite získaš samé skvelé knihy :)!

      Odstrániť
  2. Strieborná kniha snov sa mi tiež veľmi páčila, už sa teším na dvojku.:) Pekné prírastky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa veľmi teším. Som strašne zvedavá ako to bude pokračovať. Ďakujem :)!

      Odstrániť