nedeľa 6. apríla 2014

Čo týždeň dal 3

Pondelok :
Bože taká primitívna písomka a ja musím dostať dvojku.. Potom nám dala ešte písať nečakanú a to tiež dvojka.. ako nesťažujem sa, ale mohla som to dať lepšie.

Aj vy si stále niečo čarbete v škole... Ja furt.

Dnes celý deň strávený učením. Najprv zistím, že píšeme z bioly.. dobre to je v pohode. Ale prečo musíme mať zajtra aj tú debilnú fyziku ?! Neznášam fyziku -,-

Dnes sa stala hrozná vec... Odišlo mi jedno slúchatko, proste prestalo hrať. Taká strata.. :( Veď ja chodím stále so slúchatkami v ušiach, to je ako keby som stratila najlepšieho priateľa :D A ešte k tomu mám teraz úžasné pesničky : Sub Focus - tidal wave, Imagine Dragons - Demons... Ách jaj.

Utorok :
Nepísala sa písomka z bioly a odpadla fyzika.. Thank goth ^,^

Ha :D Moje umelecké dielo... Našťastie to naživo vyzerá lepšie :D.

Streda :
Učenie, učenie a samozrejme ešte raz učenie -.- ak ma neporazí teraz, tak už nikdy.


Dnes som sa trochu fotila.. To je myslím, že historicky prvý krát čo ma vidíte... Si to vážte :D.

Bože kvôli tej škole mi dnes ani na čítanie čas neostal... Určite hneď umriem v posteli -.-

Štvrtok :
Dnes.. totálne úžasný deň. Bola som vonku s mojimi kamarátmi a bolo super :3. Inak asi sa budete čudovať, ale ja sa bavím iba s chalanmi.. Chalani sú často menej falošnejší a tak.. Ja ich skrátka zbožňujem. Môžu byť dementný ako chcú, ja ich budem ľúbiť stále :D :*.

Ale tá fyzika to je ako za trest.. úplne mimo môjho chápania -.- A ešte k tomu mám ísť z toho odpovedať... No pekne..

Každý deň mi však zlepšuje deň hudba.. Túto pesničku mi poradil najlepší kamarát.. Je úžasná :3

Ja milujem Imagine dragons !! A hlavne túto pesničku :3

Minule som tak premýšľala, že by som si kukla Perks of being a wallflower / Charlieho malé tajomstvá a v tom som našla ten úžasný song :)...

Konečne si môžem čítať (omlúvam sa za kvalitu fotky).. Nieje nič lepšie, ako teplé coffee a kniha :3

Ha :D Som si stiahla Grave Encountres 2.. videli ste to už ? Aké to je ? Ja už sa teším keď si to kuknem :D

Piatok :
Uf ! Už som doma.. a víkend :3. Konečne sa môžem venovať čítaniu :). 

Písala som chalanom. Bože chudáci, ešte sú v škole -.- (mi v piatok končíme skôr). Nechce sa mi samej sedieť doma, tak chcem sa s nimi dohodnúť buď ísť von, alebo u mňa filmový a kukli by sme si Grave Encounters.. Ja už to chcem vidieť !! Cítim, že sa dohodneme :D

Nedohodli sme sa.. No čo už :D Ja som aj tak dnes nejaká lenivá :3 Idem sa trocha pustiť do umenia.. Idem nakresliť Reprodrozda :)

Viem nič moc, ale tak snaha tam bola :D. A konečne už viem tieňovať.. konečne !! :D PS priznávam, ale že do foto som dala trocha kontrastu, inak by to bolo veľmi zle vidieť .. :) Nejak ma to chytilo, ešte asi idem niečo :)

Konečne kniha :3

Sobota :
Soboty sú v podstate skvelé dni.. A úplne najlepšie je na nich.. Viete čo :D ? No predsa oddych a HARRY POTTER :3. Už sa teším keď si zopakujem všetky diely.. a budú aj na HP nanovo recenzie :)

Dnes som nejaká unavená.. Konečne som už, ale v postieľke :3. To je úplne úžasný pocit len tak ležať a už nič nemusieť.. byť, buď na notebooku alebo čítať.. :3 Ja tu ešte chvíľu pobudnem. Popíšem s najlepším kamarátom :3.. A potom už konečne čítať :3

Nedeľa :
Už sa tak teším na budúci týždeň :3 Strašne moc.. Príde ocino a budeme kukať horory. Dáme si Grave Encounters 2, zopakujem si V zajatí démonov.. Ja už sa tak teším až sa mi snívajú hororové scény :D. Teším sa aj, lebo si idem dať prepichnúť ucho.. Konečne :D !!

Uff ! Konečne som doma :3. Iba sa naučím a potom už iba čítanie :3 :)..

Dúfam že som vás aspoň trocha preniesla do môjho týždňa :D :).

5 komentárov:

  1. Náhodou celkom pekná Drozdajka :) a Reprodrozd je po česky, ale to nevadí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja mám lepšie vzťahy s chalanmi, väčšina z mojich kamošov sú práve chalani :D A ten reprodroz je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj dík :) No hej, chalani nič neriešia. Dá sa s nimi úžasne zasmiať, no keď naozaj treba tak vedia byť vážny a vypočuť ťa.. Oni sú skrátka super :)

      Odstrániť