utorok 1. apríla 2014

30 days challenge - deň prvý (obľúbená kniha)

OBĽÚBENÁ KNIHA

Na túto rubriku sa chystám, už od konca decembra.. konečne som to vystihla a môžem sa do toho pustiť.. Úprimne sa teším :D :) PS Viem, že by mala byť iba jedna kniha, no ja ich dám viac.. veď vy dobre viete, že to sa nedá milovať len jednu knihu. A aj keby som ich sem dala sto, tak nikdy tu nebudú všetky moje obľúbené...

1.
Zlodejka kníh je neobyčajná kniha s veľmi silným príbehom, ktorá chytí za srdce každého z nás. Je to krásna kniha, no zároveň hrozná... ale hrôza je v ľuďoch..

2.
Však toto je samozrejmosť.. Harry je skrátka legenda a je to súčasť nášho detstva... Mnohý z nás na ňom vyrastali. Neviem si predstaviť život bez kúziel Harryho Pottera :).

3.
Asi by som si neodpustila, keby som sem nepridala tieto zlatíčka, ktoré nadovšetko milujem... Bože ja už rozhodne musím prečítať štvorku, inak sa zbláznim..

Tak ako vidíte, úžasných kníh je neskutočne veľa a je veľmi ťažké vybrať z tej kopy jednu jedinkú. Veľmi sa premáham aby som ich sem nepridala ešte stovky.. Pridám už iba jedinú.. S tou knihou mám pekné spomienky :)

4.
S Annou zo zeleného domu som si veľa prežila a je to krásna knižka :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára