pondelok 9. mája 2016

Mesačná chvastačka - Apríl 2016

Ahojte :)! Vítam vás pri mojej obľúbenej rubrike a to pri Mesačnej chvastačke! Som rada, že tento mesiac som na ňu úspešne nezabudla a mám čas na to aby som ju mohla napísať. Priznávam, že na chvastačku za marec som úplne zabudla a o predchádzajúcich mesiacoch ani nehovorím. Nové aprílové knižky stoja rozhodne za to. Zo všetkých mám obrovskú radosť :).

Kúpené knihy :
Lupene vo vetre, Budú aj tŕne, Záhrada tieňov / V.C.Andrewsová - Pre mňa je táto séria novinkou a ešte stále iba objavujem jej "krásy." Zatiaľ som čítala iba prvý diel s názvom Kvety v podkroví (recenzia TU) a druhý diel Lupene vo vetre (recenzia). Obe sa mi veľmi páčili. Andresová je perfektná autorka, ktorá má svoje príbehy do detailov vymyslené. Navyše je to kráľovná zápletiek! Do zbierky mi chýba ešte štvrtý diel - Ovocie minulosti, tak mi držte palce aby som ho zohnala čo najskôr :). Čo sa týka tejto série, tak určite odporúčam :)!
Búrlivé výšiny / Emily Brontë - Čistá srdcovka! Som strašne rada, že som sa rozhodla vyzbierať túto edíciu kníh od Slovartu. Sú prekrásne! A Búrlivé výšiny obzvlášť milujem. Nie je to len tak obyčajný klasický román. Drsné prostredie prírody a kruté postavy sú priam až fascinujúce! Je to jedna z mojich najobľúbenejších klasík :).
Anna v Redmonde, Anna v Summerside / L.M.Montgomery - Čo na tom, že mám aj staré vydania? Anny nie je nikdy dosť, a najmä vtedy keď vyjde nové krásne vydanie! Tie obálky sú úžasné! Nikdy sa na ne neviem vynadívať. Už sa teším, keď si dám re-reading a stretnem sa so svojou starou dobrou priateľkou, ktorá mi je po celý život spriaznenou dušou :).
Na záver sem pridám pár fotiek oddelene. To skrátka musí byť :D. A ďakujem vám za pozornosť :)!



4 komentáre:

  1. Super úlovky :) Prajem príjemné čítanie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie obálky sú prekrásne! :) Človek sa nevie vynadívať a len ťažko sa odoláva. Naozaj krásna zbierka, je Ti čo závidieť, samozrejme - iba v dobrom.

    OdpovedaťOdstrániť