štvrtok 10. októbra 2013

Džínsový denník 3 / Zuzka Šulajová


Džínsový denník 3

O knihe:

Tretí Džínsový denník je teda konečne tu - takisto ako jeho hlavní hrdinovia a ich kamaráti. Sú už v poslednom ročníku gymnázia a na prahu dospelosti musia riešiť aj zložitejšie životné situácie. Paula Semoková, verná svojmu typickému zmyslu pre humor, vám ešte raz dovolí, aby ste spolu s ňou prežili celý rok jej života, ktorý sa krúti najmä okolo vytúženého Lukáša. Zjavne je to veľká láska, ale sú už obaja dosť zrelí na vážny vzťah? Ako sa Paula popasuje s nežičlivou náladou v triede a neprajnosťou vlastných rodičov? A existuje ešte nejaká šanca, že by sa stará partia mohla znovu dať dokopy?


Moje pocity :

Nóó, keby som chcela vystihnúť tromi vetami sériu džínsových denníkov, bolo by to asi takto...

1.diel - každý do každého bol
2.diel - každý s každým chodil
3.diel - každý s každým spal..

Veľmi výstižne..
Zuzka už tretí diel ani nechcela písať, ale urobila dobre... Táto kniha aj všetko s ňou je skvele zvládnuté. Obálka je pekná a vystihuje diel :D. Kniha nebola nudná, bola pohodová, oddychová.. :). Čítala som si ju do siedmej rána ale to je iba drobný detail :D. Tu sa konečne splnili moje sny a Paula je konečne s Lukášom, veď oni sú pre seba úplne že stvorený. Dej ma vedel často prekvapiť ale aj nepríjemne. Myslela som že sa zbláznim keď Erika začala spomínať ten pobyt v Anglicku a Lukáša to nadchlo. Neviem akoby dopadlo keby Paulu otec pustil ale zrejme to tak malo byť. Koniec ma milo prekvapil, bol krásny :)..
Neviem si predstaviť že by to všetko skončilo druhým dielom, takže správne rozhodnutie, napísať trojku. Bolo mi veľmi ľúto keď Rišo sa dal dokopy s tou kravou, chúďa Gabriela, ale nebola z toho taká smutná ako som čakala že bude. Veď napokon našla úžasného chalana s ktorým sa hodila a všetko dopadlo fajn. Ja viem krátka recenzie ale nenapadá má nič viac. Kniha je super a ja len odporúčam :)..

Moje hodnotenie :

2 komentáre:

  1. Mne sa tá kniha veľmi páči :) a nevedela by som to tak vyjadriť ako ty ;) super píšeš, dúfam že niekedy napíšeš nejakú knihu máš na to ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bodaj by sa mi to podarilo je to môj sen lenže ja o sebe dosť pochybujem PS ďakujem :')

    OdpovedaťOdstrániť