sobota 28. novembra 2015

Dlhé zimné večery | Kniha: darček, ktorý vyberám najradšej

Projekt usporiadala Táňa z Books full of magic :).

Milujem kupovať vianočné darčeky! Je to naozaj krásne, pretože chceme urobiť človeku, ktorému ho kupujeme radosť a zas naopak. Áno Vianoce nie sú o darčekoch, ale rozhodne k nim patria. Samozrejmé je, že najradšej vyberám ako darček knihu :D. Iné veci nevyberám až tak rada, pretože nikdy neviem čo kúpiť. Tento rok plánujem darčeky už veľmi skoro. Snažím sa aby potešili naozaj každého. Som rada, že mám úžasných priateľov, ktorý taktiež čítajú, takže im môžem urobiť radosť a sebe tiež, pretože ono je pekné darčeky dostávať, ale dávať ich niekomu je úžasné :).

Mamine kupujem rôzne knižky. Je to skvelý knihomoľ, pretože číta všetko čo ja. Je to fanúšik Hier o život a najnovšie sa stala fanúšikom Tieňolovcov a za to som na ňu nesmierne hrdá :D! Prečíta všetko čo jej dám a to ma teší. Na Vianoce som jej takmer vždy kupovala nejaké knižky o pozitívnom myslení ako The secret, alebo podobne. Tento rok jej zrejme chcem kúpiť omaľovánky pre dospelých, ktoré by chcela. V maľovaní je naozaj dobrá a tak verím, že by si prišla na svoje :).

Ocinovi zatiaľ neviem čo kúpiť, ale snáď niečo s maminou vymyslíme. Avšak  pre najlepších priateľov už mám darčeky zrejme vymyslené. Len bojím sa to sem napísať, pretože kamarát sem niekedy zavíta a tak by to nebolo prekvapenie, takže odpusť(e) :D. A kamarátka tá sem síce nechodieva, ale človek nikdy nevie. Takže ak tak, tak vám porozprávam potom :). Darček potrebujem samozrejme aj pre babku. Ten vymyslíme s maminou, no začali sme sa rozprávať o tom, či by sme jej nedali tablet. Babka si ho odo mňa rada požičiava, pretože si vyhľadáva kreatívne veci, ktoré neskôr vyrába. Uvidíme teda :). Rada by som jej kúpila nejakú knihu. Vždy ma to láka, ale babka zle vidí a tak veľmi ani nečíta. Nuž nevadí. Vymyslíme niečo iné.

Som veľmi zvedavá aké knižky dostanem tento rok ja muhaha :D. Som veľmi šťastná, pretože mamina aj keď je rada, že tak veľa čítam a podporuje ma v tom, nikdy mi nechcela kupovať knihy. Nikdy... No teraz sa to akoby zmenilo a začala ma podporovať aj v tomto smere. A to ma tak veľmi teší! Na Mikuláša som dostala (objednala som to už teraz, pretože sa to začína vypredávať) prvé štyri diely Narnie. Tak veľmi to milujem ♥. Je to moja srdcovka. Narnia nie je prepracovaná ako Harry Potter, alebo podobne, je to naozaj detská kniha, no je to krásne a úžasné :)! Prišli včera a ja sa ne neviem vynadívať. Uvidíme čo prinesú Vianoce :). A čo vy? Aj vy radi kupujete knihu ako darček?

4 komentáre:

  1. Knihu ako darček, sem-tam som za originalnejšie darčeky čo sa týka rodiny. No ak priatelia radi čítajú ano vtedy volim knihu

    Nicolette Lear

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa strašne baví vyberať knižky. A mám to šťastie, že čítajú radi :)

      Odstrániť
  2. No väčšinou kupujem knihy ako darček, ale nerada ich kupujem pretože všetci naokolo majú úplne odlišný vkus, takže aj tu sa musím správne trafiť. Aj keď sestre, kamarátke a ocinovi som už odhadla ich obľúbené žánre, ale pri mamine a babke je to vždy taký menší risk :D

    OdpovedaťOdstrániť