streda 1. júla 2015

Pozor! Pozor! Veľké zhrnutie a mnoho ďalších vecí!

Ahojte! Vítajte pri mojom článku v ktorom potrebujem prebrať zrejme všetko. V prvom rade sa vám chcem poďakovať, že so mnou máte toľko trpezlivosti a ešte ste to so mnou nevzdali. Netuším čo sa so mnou v poslednej dobe deje, no nemám absolútne žiadny čas. Keď už nejaký čas mám, tak sa mi skrátka čítať nechce a písať takisto. Zrejme prežívam nejakú krízu, no strašne ma to štve. Uvedomujem si, že tento rok som celkovo klesla s aktivitou. Kníh som prečítala oveľa menej a knižnú výzvu už ani len neberiem do úvahy lebo to je stratený prípad. No chcela by som sa viac snažiť a nepridávať tu články/recenzie raz za dva týždne. Recenzné výtlačky sa mi riadne nakopili a ja nič nestíham. Aktuálne čítam Vodopád od Lauren Kate a to mi teda v mojej kríze veľmi nepomáha. Nevravím, že je to absolútne zlé, no skvelé to teda nie je. Uvidím ako sa to vyvinie... Zatiaľ nadšená niesom, no zlé to nie je. Ďalej musím prečítať Vtáky vtŕní, Muž menom Ove, musím nejak zrecenzovať Odviaž sa! Kdekoľvek! Je toho veľa... Dokonca som prestala pridávať Mesačné chvastačky a nakopilo sa toho toľko, že sa mi to už naozaj nechce fotiť. Ale aspoň vám ich tu vypíšem nech sa s vami aspoň takto podelím o radosť :).

Apríl 
Ten pravý, ktorého nechcem / Alexandra Potter
Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín / John Green
Malé ženy / Louisa May Alcott
Život po živote / Kate Atkinson
Pýcha a predsudok / Jane Austen

Máj
Dobré manželky / Louisa May Alcott

Malí muži / Louisa May Alcott
Strieborný záliv / Jojo Moyes
Magistérium : Železná skúška / Cassandra Clare, Holly Black
Fanúšička / Rainbow Rowell

Jún
Vodopád / Lauren Kate
Odviaž sa! Kdekoľvek! / Keri Smith
Vtáky v tŕní / Colleen McCulloughová
Sedem listov z Paríža / Samantha Vérant

Nedá mi nepochváliť sa, že tento mesiac alebo to bol minulý?, každopádne podarilo sa mi vyhrať! Nevyhrávam často. Okay nevyhrávam nikdy, takže teraz sa mi neskutočne pošťastilo a ja mám obrovskú radosť! Súťaž sa konala na facebookovej stráne iPark a ja som vyhrala Sedem listov z Paríža. Je to očividne romantické, takže, keď budem mať v lete chuť na niečo sladké určite siahnem po tejto knihe.

Myslím, že už sa dostávame na koniec celého tohto článku. Btw takmer som zabudla spomenúť prázdniny! Dnes nastal ten okamih kedy si každý študent vydýchne a nastane sladký letný čas. Obdobie kedy je všetko krajšie a kedy môžme zažiť maximum zážitkov :). Ja priznávam, že na tohtoročné prázdniny sa až tak veľmi neteším, pretože mám pocit, že keď skončia skončí sa aj niečo dôležité, ale to sem nejdem vyťahovať. 
Len mám pocit, že by som ešte aspoň na chvíľku chcela zabrzdiť čas a prežívať svoje malé nekonečno :). Ale nejdem smútiť... No čo aké ste mali vysvedčenie? Ja som celkom spokojná. Dve dvojky! Oh yeah :D. Z matiky a angliny. Takže spokojnosť. Ale... ešte stále mi nedochádza, že už sú prázdniny! Mám pocit akoby som si mala nadstaviť budík a ráno vstávať. Jediné čo mi celkom začína dochádzať je to, že môžem v noci strašiť. Veď viete.. letný režim. V lete fungujem tak, že do rána som hore a do obeda spím. To už je také tradičné. Premýšľala som nad tým aké knihy by som chcela prečítať v lete a zistila som, že jediné čo viem na 100% je to, že si chcem dať re-reading Harryho Pottera. To musí byť :3. Vidím to zrejme aj na Pekelné stroje, samozrejme Mesto nebeského ohňa, bolo by načase prečítať Nočný cirkus, zrejme si dám aj klasiku čiže Jana Eyrová, Búrlivé výšiny, respektívne aj Jane Austen a nevylučujem Olivera Twista. Je toho veľa.. takže radšej už ani nejdem pokračovať. Čo by ste cez prázdniny chceli čítať vy :)? A.. chcela by som ešte niečo. Rada by som sa  zadívala do nejakého seriálu. Na seriály nikdy nemám čas a skrátka nikdy ich nedokážem pozerať, no rada by som nejaký vyskúšala. Myslela som, že začnem sledovať Outlander, no nejak ma to bohužiaľ nechytilo, takže možno idem skúsiť úplne inú šálku kávy a to The Secret Circle. Uvidíme... Myslím, že už sme naozaj pri konci, takže vám gratulujem ak ste sa prelúskli až nakoniec. Dúfam, že svoje sľuby dodržím a už onedlho by mal vyjsť ďalší článok :).

4 komentáre:

  1. Už se tesim na tvé články. vodopád mám taky doma ale ty záporné reakce mě docela děsí :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono ja neviem.. Nie je to zlé, no niečo tomu chýba. Nedokážem to asi ani popísať. Neviem... Ale ešte nie som ďaleko, tak možno ma to ešte prekvapí :)

      Odstrániť
  2. Tiež som mala v júni akúsi blogovaciu krízu.:D Tak si teda uži prázdniny.:) Re-reading HP by som si tiež dala, ale asi nebudem mať čas... Aj na nejaké seriály sa chystám.:D Len nikdy neviem, čo prv.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Ja tiež plánujem nejaké seriály len to je to, že ja na ne nikdy nemám čas a po pár dieloch ich prestanem pozerať. No teraz som rozpozerala The Secret Circle, tak dúfam, že to dokážem dopozerať dokonca :D :).

      Odstrániť