pondelok 24. júla 2017

Zo života Kristy | Mini photoshoot

Ahojte moji milí čitatelia :)!
Ako si užívate leto a prázdniny? Čo máte nové, čo čítate? Pochváľte sa mi!
Ja sa mám dobre. Presne ten typ jednoduchého šťastia z jednoduchých vecí. Ako to, že vonku za oknami prší a ja môžem počuť šum dažďa. Že som v teple svojej izby a počujem dobrú hudbu. Že čítam dobrú knihu alebo píšem pre vás. Že sa cítim jednoducho dobre :). Určite aj vy poznáte ten pocit, kedy síce možno iba sedíte sami v svojej izbe, no nič viac vám v tom momente k šťastiu netreba.

O čo sa však jedná v tomto "článku"? Nedávno vzniklo pár fotiek, ktoré som nafotila s jednou z mojich najobľúbenejších kníh. Vopred vás varujem, že nič prevratné to nie je. Ani nič profesionálne. No opäť aspoň uvidíte, ako vyzerá osoba, čo sa s vami delí o svoje myšlienky a tak... Snáď sa ma nezklanete no. Fotky sú fotené v izbe a ak tak... ospravedlňujem sa, ale áno - za mnou môžete vidieť plyšáky. Totižto je úplne jedno, aká som stará. Izba mi ostala z detsva a je mi ľúto zbaviť sa akejkoľvej jej časti. Je to miesto na ktorom sa cítim dobre, tak to moc nemám v pláne meniť. Nostalgia... Tak snažte sa pri tom privrieť očko, dve 😅







Priznávam... Váhala som, či ich sem dám, ale snáď sa aspoň trocha páčili. Je mi jasné, že si moje kučierky na viacerých fotkách robia po svojom a že to má viac chýb, no snaha bola.
Prajem vám krásne leto a veľa pekných chvíľ :)!!

7 komentárov:

  1. Vôbec nemusím privrieť ani očko, ani dve, fotky sú naozaj krásne a som rada, že si sa s nimi podelila.:) Naozaj z toho nemusíš mať zlý pocit, či váhať nad svojim rozhodnutím, v konečnom dôsledku je to aj tak len a len Tvoj blog a môžeš sem pridávať čokoľvek čo len chceš a práve takéto drobnosti ho robia osobnejším.;) Inak, ten prvý odsek a veci ktoré v ňom opisuješ - plne sa stotožňujem. Na živote sú najkrajšie práve maličkosti a keď sa človek naučí milovať tie, životom sa mu potom kráča oveľa ľahšie. Dokonca ani vyčarovať úsmev na tvári potom nie je a tak zložitou hádankou. ...Čo sa ešte Tvojej otázky týka ohľadom aktuálneho čítania, v mojom prípade je to Osud Tearlingu (3 kniha zo série Kráľovná Tearlingu, ktorú odporúčam všetkým, čím sa len niečo odporúčať dá :D). Krásne leto aj Tebe Kristy.♥ A veľa dobrých kníh, ktoré ti ho budú spríjemňovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti Veronika! Ani si nevieš predstaviť, aký široký úsmev si mi vyčarovala na tvári ♥. Ďakujem ti za tvoje krásne slová, pochvalu a som veľmi veľmi rada, že sa ti fotky páčili.
      "Na živote sú najkrajšie práve maličkosti a keď sa človek naučí milovať tie, životom sa mu potom kráča oveľa ľahšie. Dokonca ani vyčarovať úsmev na tvári potom nie je a tak zložitou hádankou." Musím s tebou súhlasiť... Pekne povedané :). Naozaj niekedy vie človeka urobiť oveľa šťastnejším pohodlie domova a dobrá knižka, ako ruch okolo. Skvele si to vystihla.
      Fuuh škoda, že som pri sérii o Kráľovne z Tearlingu zaváhala. Teraz sa mi s tým už horšie začína, keďže času je málo a knižiek je veľa, no niekedy sa na to určite rada pozriem.
      Ešte raz ti veľmi pekne ďakujem a želám ti krásne leto, s tými najkrajšími momentami ♥♥ Taktiež veľa dobrého čítania! :))

      Odstrániť
  2. Moc pěkné fotky :) Opravdu se mi líbí :) A Janu Eyrovou mám také ráda :) Je to výborná kniha a vždycky mě dostane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :)! Presne. Je to výnimočný príbeh... Veľmi sa mi páči aj to, aká je Jana silná a samostatná hrdinka, ktorá sa až tak nezaoberá pletkami, či povrchnými časťami života, ale je inteligentná a svojhlavá.

      Odstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Váhať si vôbec nemusela. Som rada, že si tento článok napísala. ;) A fotky sú nádherné.♥ Z kučierok si nič nerob. Hodia sa ti. :D S Janou Eyrovou som zo začiatku mala trochu zložitý vzťah, no nakoniec si získala aj moje srdce. Ja mám aktuálne rozčítané neraz tri knihy. Sempre - Navěky, Frankenstein a Aristoteles a Dante. Trvá mi trošku dlhšie sa nimi prehrýzť, ale verím, že sa mi to čoskoro podarí. Aj ja ti prajem krásne leto a hlavne plné nových zážitkov a kníh.♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti ♥♥ Som veľmi rada, že sa ti fotky páčia, keďže som váhala, či ich uverejním. Napokon to teda malo význam O:). A ďakujem za kučierky... Uznávam, že oni si vždy urobia po svojom. Zrejme moje vlasy zdedili i moju tvrdohlavú časť povahy :DD.
      Aristoteles a Dante sa mi veľmi páčilo. Nevedela som sa od toho odtrhnúť a zanechalo to vo mne obrovský dojem a ešte väčšie množstvo rozličným pocitov. Dúfam, že sa ti to zapáči a čítanie si užiješ. Prajem ti veľa dobrých príbehov a krásne leto :) ♥!

      Odstrániť