štvrtok 11. decembra 2014

Mesačná chvastačka - November 2014

Meme od Judit.

Tak ako každý mesiac, aj teraz vás vítam pri Mesačnej chvastačke. Tento mesiac som nenazbierala metrovú kopu kníh a ani som knihy nekupovala.. Mám len pár kúskov, no sú to tak úžasné úlovky, že by som ich nemenila za nič na svete. November bol mesiac na dokonalé knihy, vážne :) !

Eleanor a Park - Je to výnimočná kniha, ktorá chytí asi každého ! Postavy sú originálne a nie ako naklonované z iných kníh. Kniha sa číta úžasné a číta sa strašne rýchlo. Je skrátka dokonalá :3 !
Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej - Keby som mala nájsť najvýstižnejšie slovo pre túto knihu, tak je to asi toto : ZVLÁŠTNA. Prečítala som ju za jeden deň, pretože mi nedalo ju nedočítať. Stále sa tam niečo deje a je to tajomné a záhadné a áno.. pár scén mi vyvolalo riadne zimomriavky :D..
Život jedna báseň - Je to strašne krásna kniha. Pre mňa to bola prvá kniha od Coleen Hooverovej a som z nej nadšená. Pri čítaní som veľa plakala, no aj som sa smiala. Bolo to skrátka krásne...

S týmito "úlovkami" za November som maximálne spokojná. Všetko sú to výnimočné knihy a ja vám ich môžem len odporúčať. Dúfam, že sa vám tieto knihy páčia a že sa k nim raz dostanete :).

6 komentárov:

  1. Skvelé knihy. Všetky tri si chcem strašne prečítať, ale najviac Život jedna báseň, tú musím mať :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musíš, musíš :) ! Je to úžasná kniha.. Teraz je zasa mojim cieľom prečítať si Beznádejnú :). Vidím, že máme čo robiť :D...

      Odstrániť
  2. Hrozne ti závidím :D :) Naozaj skvelé kúsky.

    Inak, máš úžasný blog, ktorý hrozne rada navštevujem :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ! Ani nevieš akú si mi spravila radosť !!! Tento blog píšem presne kvôli takým ľuďom ako si ty :))). Som rada, že sa ti tu páči :) !

      Odstrániť