nedeľa 16. marca 2014

Čo týždeň dal 1

Nedeľa :
Konečne som dočítala Váhanie. Mám pocit že tento mesiac dosť zanedbávam čítanie... Hanba mi ! Táto séria, je ale fakt úžasná, vedela by som pri tom stráviť celý deň... :)

Pondelok :
Ja som fakt mimo ! Bola som v tom že do divadla sa ide v utorok a v škole sa dozviem, že sa ide dnes... no pekne. Ale sranda bola. Po škole som sa ešte stavila u babky. Bolo mi vtipné keď som si začala v autobuse čmárať do môjho milovaného denníčku... napadlo ma, že či si o mne nebudú ľudia myslieť že som psychický narušená. Jedna punk baba na mňa trocha čudne čumela, ale mohlo to byť aj mojím výstredným štýlom :D.

Včera som sa s nedočkavosťou pustila do tohto dielu a môžem povedať, že sklamaná niesom... Včera večer mi už oči klipkali a nie, a nie sa od toho odtrhnúť (ešte jedna kapitola, ešte jedna = nekonečný príbeh). Dnes som dokonca hore od 04:30... no fajn 05:30, pretože hodinu som bojovala so zatvárajúcimi očami... ale to je vedľajšie. Moje cenné ráno som strávila s úžasnou knihou a skvelým kapučínom. Kapučíno som mala asi po sto rokoch, už som aj zabudla ako úžasne chutí... Dnes sa mi podarilo sa aj kráľovsky prejesť pizzov a prepiť CocaColou. Mňám...

Utorok :
Totálne som posrala písomku s fyziky... Ja na to skrátka nemám bunky ! Najväčšia logika je, že matiku viem ľavou zadnou, ale fyzika ani náhodou... Ale dobrý pocit, že som to neposrala jediná :D 

Streda :
Streda bola úplne úžasná !! Mali sme párty u kamošky.. keďže bolo riaditeľské voľno, začali sme o desiatej. Bolo dokonale ! A potom to pokračovalo úžasne !!! Naj deň :3. A keby ste videli tie záchvaty smiechu.. :D

Skoro ma porazilo z projektu na fyziku (už zasa...) Preboha, veď, ale načo tie pokusy ? K čomu to je dobré ? Nakoniec som si jeden urobila po svojom, som zvedavá na výsledok :D.

Dnes bol skrátka úžasný, výnimočný, dokonalý deň :)...

Štvrtok :
Štvrtok bolo vonku fakt krásne a mne sa naozaj nechcelo sedieť doma samej, tak som zbehla k babči :)..

Piatok :
Ono to už je také tradičné, že príde víkend a ja idem k babine... A tam oddychujem, oddychujem a oddychujem a samozrejme čítam :3.

Sobota :
Soboty sú skvelé dni. Nič nerobenie, napchávanie sa dobrôtkami, čítanie a samozrejme aj rozvaľovanie pred telkou. O to lepšie keď v telke ide Harry Potter.. Ja ho asi nikdy neprestanem milovať :).

Nedeľa :
Všade dobre, no doma najlepšie.. Ták, ták.. Už som konečne doma :)


Víkendy doma sú samo o sebe úžasné. Dnes sme sa rozhodli pozrieť si Hry o život 2. U nás doma sa HG pozerajú skoro každý deň :3 :).

Ešte sa musím učiť básničku... Viem dve strofy, to nieje až tak veľa, keď mne sa táák nechce...

Dúfam že som vás aspoň troška preniesla do môjho týždňa a že som vás neunudila na smrť... Zatiaľ, pa :)

4 komentáre:

  1. Aj ty ideš na Hviezdoslavov Kubín? :3 :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nejdem :D to je tuším pre prvákov nejaký koncert :D

      Odstrániť
  2. Sladké to časy keď som ešte na Hviezdoslavov Kubín chodila. S fyzikou a matikou som na tom bola tak isto. :D Tiež na Fyzu nemám bunky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej a teraz mi chce dať učiteľka ešte šancu, tak mám odpovedať z celého toho učiva... som v riti :D

      Odstrániť