pondelok 3. marca 2014

Knižné naj - Február 2014

A máme tu Knižné naj - to najlepšie (a bohužiaľ aj najhoršie) za mesiac február.

Počet prečítaných kníh : 6

ODDYCHOVKA mesiaca :
Klub záhad - pomsta grófa Gundolfa / Thomas Brezina
Veď vy viete, že ja z obľubou občas čítam knihy z tejto detskej série (večné decko), ale ono je to niekedy naozaj fajn, zobrať do ruky asi sto stranovú knižku, kde písmená sú pomaly väčšie než strana a dáte to za hodinu. Naozaj je to taká oddychovka od hrubých byflí :).

PREKVAPENIE mesiaca :
Žuvačkový kráľ / Enja Rúčková
Naozaj milo ma prekvapila táto chutná knižka. Nečakala som od nej veľa a málokedy mám rada takéto obyčajné romány bez štipky fantasy, ale toto ma chytilo. Bolo to veľmi zaujímavé a príjemné čítanie.

OBÁLKA mesiaca :
Dala by som žuvačkového kráľa, ale ten chalan ma tam ruší, či že dávam :
Princezná Pia / Thomas Brezina
Nieje to že nejako ohromujúca pekná obálka, ale vystihuje dej a nieje až tak hrozná :).

SKLAMANIE mesiaca :
Nieje úžasné, že už druhý mesiac za sebou som nezažila žiadne sklamanie :) ?

HRDINKA mesiaca :
Pia z Princezny Pie
Ách moja Pia... ja naozaj milujem túto knihu. Pia je niečim strašne zaujímavá. Nevravím, že je nejaká ohromujúca, alebo zázračná, no je iná. Takisto aj Philippa z Pie je moja obľúbená postava. Je silná a nič ju nezlomí, jej život nebol ľahký a ona zvládla všetko čo prišlo.

HRDINA mesiaca :
Lukáš z Džínsového denníka
Existuje vôbec nejaké dievča čo by nemilovalo Lukáša Masuba ? Nemyslím ! On je skrátka dokonalý ! Málokto vie tak milovať ako on...

KNIHA mesiaca :
Princezná Pia / Thomas Brezina
Ja viem.. viem.. sú aj omnoho lepšie diela, ale skrátka táto kniha ma nikdy neprestane baviť a vždy si na ňu spomeniem ako na moju najobľúbenejšiu knihu :).

Prečítané knihy :

1 komentár:

  1. Keď sa tak pozerám na tú obálku, tak rozmýšľam, že Princeznú Piu čítala aj moja sesternica. Celé predminulé leto chodila s tou knižkou všade a čítala ju... Vyspevovala, že aká je tá kniha skvelá... Už som aj zabudla, o čom to je :D

    OdpovedaťOdstrániť