nedeľa 17. augusta 2014

ILUSTRÁCIE #1

Nedávno som sa len tak zamyslela. Dostala som nápad na založenie novej rubriky a budem rada ak sa vám zapáči a tiež sa do nej zapojíte :). Ide o to, že väčšina kníh čo čítame je bez obrázkov. Samé písmená, vety, strana za stranou.. Keď si zaspomínate na svoje detské časy, spomeniete si na tie prekrásne kresby, ktoré skrášľovali stránky, no nemám pravdu ? Pred pár dňami som čítala Narniu 1 - Čarodejníkov synovec a tam sa dajú nájsť prekrásne ilustrácie. Tak ako Frankie, aj ja som si ich často musela len poprezerať a podrobne preštudovať. V tejto rubrike ide teda o to, že ja vám tie ilustrácie nafotím a pridám :).


































Ja viem, že je ich veľa, ale ja ich skrátka milujem. Nikdy sa na ne neviem vynadívať :).. PS potešil by ma váš názor na rubriku v komentári, aby som vedela či mám v tomto pokračovať, vlastne poteší ma každý komentár :). Dúfam, že aj vy si tieto ilustrácie obľúbite, tak ako aj aj :)..

4 komentáre:

  1. krasne ilustracie... kde su tie casy, ked som citala ilustrovane knihy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne.. Príde mi také pekné zaspomínať si na tie časy.. :)

      Odstrániť
  2. Moja reč, moja reč! :D Uplne najviac to je :D Určite pokračuj... Stavím sa, že tie obrázky v knihách nalákajú ešte viac ako nejaká recenzia :D ... No, mňa určite, ale poznám aj takých, ktorí knihu odsúdia za detský nezmysel v momente, keď sa medzi stranami objavia obrázky ... Ale taký človek je pako (ano, presne ten človek som bola, kým som nečítala Narniu) :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Narnia je moja srdcovka :D. Tak teda určite budem pokračovať.. :). Aj ja si myslím, že to riadne naláka a aj, keď je to detské, tak mi to vôbec nevadí :D.

      Odstrániť