piatok 16. mája 2014

Unboxing 2

Ja už sa vám ani nejdem ospravedlňovať.. Myslím že je nemožné, aby ste sa niekedy dočkali Unboxingu s foto ako to otváram.. Som nedočkavý typ človeka, takže.. ja už končím s ospravedlňovaním :D. Dúfam, že sa vám budú páčiť foto, pretože ja mám z kníh veľkú radosť :) Hlavne z jednej... A to Annine lásky. Už som ani nedúfala že ju zoženiem... chýba mi už len Anna v Summerside :)

Tu už prikladám foto :




Som taká šťastná že ju konečne mám !!! Je krásne ! Milujem ju :3 ! Už sa teším, keď si dám re-reading celej série :)




Toto mi prišiel recenzák z Hydry. Som naozaj zvedavá aké to bude... nápad mi príde originálny, a navyše je to slovenské fantasy, čo je dosť prekvapivé. Som zvedavá :)




Tak na Vlčieho brata, som extrémne zvedavá.. To prostredie a tie čary ma hrozne lákajú a dúfam že to bude dobré.. Inak ale by ste neverili aké sú tie knižky malé. Keď som videla ten balík, tak som ostala prekvapená, pretože bol menší, ako balík v ktorom je len jedna kniha.. Ale taká veľkosť má svoje výhody.. ľahko si to vezmete hocikde zo sebou. Som úprimne zvedavá :)

4 komentáre:

  1. Zbožňujem Annu :) Ale podľa mňa stačili tri knihy, tie ďalšie ma už potom toľko nebavili :D
    Od Soyky som čítala Lokaja a ten bol podľa mňa príšerný, neskutočne ma vytáčala tá baba, takže dúfaj, že sú tieto lepšie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No.. dúfam :D Neviem čo od nich čakať, ale veď uvidíme.. :D Mňa bavili, medzi najlepšie diely patrí piaty diel : Anniv vysnívaný domov.. ak si sa k nemu nedostala, tak by si to mala prehodnotiť :)

      Odstrániť
  2. U teba tá Anna vyzerá oveľa lepšie ako u mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som strašne rada že ju mám :D Ja už som v to ani nedúfala :D...

      Odstrániť