nedeľa 4. mája 2014

Čo týždeň dal 7

Pondelok :
Dnes ako som prišla domov.. Som totálne zničená. Vidím to na spánok, všetko ma bolí. Dúfam že nebudem chorá, nechcem byť ! Aj keby som bola, tak sa dotrepem do školy.

A navyše mám asi doživotnú traumu ! Dnes sme boli na nejakom výchovnom koncerte, ktorý bol otrasný ! Slovo otrasné je slabé ! Uvádzala to taká ukecaná pani v pokročilom veku a stále opakovala že to sú nestárnuce hity. Tá čo spievala, tá mala zasa neskutočnú angličtinu. A potom po konci toho koncerta, keď už bol každý šťastný že skončil, tak povedala že za to že sme boli taký úžasný tak si dáme prídavok -.-

Som šla z koncertu s chalanmi.. Ách jaj. Boli kaluže.. Oni do nich skákali.. Tú vodu som mala až v leginách, celé leginy boli samozrejme od blata. Ale aj tak ich mám rada :D :3

Utorok :
Dostala som jednotku z diktátu.. Bez chyby ! :D Maximálna spokojnosť :3 !

Bože som dnes poobede zaspala a som sa zobudila o nejakú pol hodinu. Ja som si myslela že je už ráno :D. Inak mne býva fest tak blbo keď si pospím cez deň. Potom som taká unavená, hlava ma bolí, a cítim sa ako keby som mala horúčku.

Keď som prišla domov, tak dosť ma šokla táto správa. Nejdem tu hovoriť že som ju zbožňovala a bola som jej najväčší fanúšik, priznávam nebola som, ale toto ma prekvapilo.. Neobviňujem z toho novinárov, mala psychické problémy, ale tiež netvrdím že museli stále obsmŕdať okolo jej domu. Každopádne jej už je lepšie :/. A ja by som povedala že hlavnou príčinou bol jej manžel..

Streda :
Dnes ma skoro vyrútilo -.- V škole nebolo najlepšie, jediný svetlý bod je že som dala písomku z matiky na jednotku bez chyby :).. ale čo sa mi stalo -.- .. Mali sme pred telesnou a na chvíľu som vybehla von, keď som sa vrátila tak škola bola zamknutá a ja som sa nemala ako dostať do školy. Šla som čakať na ihrisko, lebo tam mali ísť bežať, no oni neprišli. boli bežať inde.. Našťastie mi učiteľ nedal neospravedlnenú.

Ale ja fakt nechápem úbohosť ľudí.. -.-. Nejaké baby z triedy (neviem ktoré), povedali učiteľovi že ja často nechodím na telesnú. To by ma zaujímalo kde som teda bola, keď som schytala loptu do hlavy. Ako fakt sila :D

Štvrtok :
Uff ! Riadne zničená, ani nejdem počítať koľko som toho nabehala. No najviac bola prechádzka do Jedlovín (peši). Najlepšie že som nás nahnala na nejakú lúku po ktorej sme blúdili vyše hodiny. Boli tam močariny a mám celé tenisky od blata, ale tak dobrý pocit :)

Vďakááá :3 ! Kamarát mi poslal túto pesničku čo som chcela, čo sme spolu pozerali Let's Dance 3. Aj ten film milujem :3 !!



Zobrala som aj hafanov von :) Vonku bolo krásne :3

Piatok :
Máme tu víkend, chcem si riadne oddýchnuť, bolí ma hrdlo a tak... Chcem sa dať dokopy. A navyše už by sa patrilo dočítať Mesto kostí. v poslednej  dobe zanedbávam čítanie, hanba mi !

A chcem sa riadne vyspať :3

Sobota :
Ja viem... Smejte sa :D !! Dnes ráno dávali Spadla z oblakov / Majka z Gurunu. Nechápem ako je to možné, no ja som sa do toho seriálu zamilovala :'D. Náhodou to je super ! Uznávam, mali lepšie detstvo než mi... Musím kuknúť kedy pôjdu ostatné diely :D.

Som nahnevaná a zároveň taká sklamaná.. Bola som šťastná že vďaka Mestu kostí ma moja čítacia kríza opustila, no mýlila som sa.. Mesto kostí ma baví, no čítam ho už viac ako týždeň, čo predtým som ho prečítala za dva dni. Tejto krízy sa nedokážem zbaviť, no musím !

Nedeľa :
Čakám na strašne dôležitý mail, alebo skôr maily. Napísala som vydavateľstvu Hydra, pretože sa mi mali ozvať v apríli, no nejak zabudli, potom Fragmetnu, to som zvedavá.. a nakoniec I-parku. Tú spoluprácu s I-park strašne chcem ! Čakám, čakám a čakám.. Musím to získať ! Je to pre mňa strašne dôležité..

Yeah !! Som späť !! Z tej hnusnej čítacej krízy sa konečne dostávam.. Pomohlo mi že som si pozrela svoje staré príspevky, porovnala som si ako som čítala predtým a ako teraz, pospomínala som...a začala som sledovať jedného blogera čo natáča videa a tak nejak ma to nabudilo, som celá happy. A ešte šťastnejšia budem keď získam tú spoluprácu s I-park.. :)

Tak tu máte môj týždeň :D :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára