nedeľa 29. júna 2014

On my wishlist #26

Meme z dielne od Book Chick City. Cieľom je uverejniť knihy, ktoré by sme si chceli kúpiť a mať ich vo svojej knižnici. Môžu to byť staršie knihy, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Akurát čítam Mechanického anjela a som šťastná že som sa k tomu konečne dostala. Je to naozaj úžasná kniha (akoby aj nie, keď je od Cassandry..). Stavím sa, že aj tu použije tie jej šokujúce konce a ja sa budem modliť aby som mala po ruke druhý diel. Celkovo som zvedavá ako sa bude séria vyvíjať. Bože... Ja sa stále musím rozplývať nad tými prekrásnymi obálkami.
Ak ste knihu čítali, alebo plánujete, alebo len chcete vyjadriť názor, budem rada ak mi zanecháte koment :).

7 komentárov:

  1. Já doufám, že tato série výjde i u nás v česku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúha to som nevedela že u vás nevyšla... Vy väčšinou rýchlejšie prekladáte a aj viac, takže ma to dosť prekvapilo. Držím palce, podľa mňa vyjde :)

      Odstrániť
  2. ja som prečítal obe , totálne si z nich nič nepamätám a zdá sa mi, že si uch budem musieť zohnať všetky tri naraz a prečítať zas od začiatku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čítala som zatiaľ len prvé dve časti tejto série a môžem povedať, že boli naozaj skvelé (i keď na TMI nemajú :D) Mechanický anjel skončil poriadnym cliffhangerom, ale Mechanický princ až tak nie, čakala som ten koniec viac otvorený, keďže je ešte Mechanická princezná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. z TID série je toto asi moja najobľúbenejšia časť :D Jednotka sa ešte len rozbiehala a trojka ma zase naštvala s tým koncom :D

    OdpovedaťOdstrániť