utorok 24. júna 2014

Týždeň s knižkou #1


Tak aj ja som sa rozhodla začať pridávať do tejto rubriky. Strašne sa mi páči a rada ju pozerám u iných blogerov, tak som si povedala prečo sa do toho nezapojiť :). Dúfam že vám nebude prekážať, ak sem pridám aj pár kecov o mojich životných novinkách :D.

Včera - čiže v pondelok, som konečne dočítala Harryho 5. Uznávam, že je to riadna bifľa, no stálo to za to. Nemôžem sa sťažovať, pretože ma Fénixov rád bavil rovnako ako aj ostatné diely :).


Včera večer, alebo skôr dnes poobede som sa pustila do šiesteho dielu Harryho Pottera. Viem že Harry je úžasný, no tentoraz ma to úplne pohltilo. Skutočne som musela zo sebou bojovať, aby som vstala odložila knihu a začala písať tento článok. Je to úžasné ! Mimochodom čo by to bolo za čítanie bez obľúbenej záložky :D ?


Dnes po škole som čo najrýchlejšie bežala na poštu. Nemohla som sa dočkať ! Konečne mi prišiel s iParku Mechanický anjel. Ja neviem prestať očumovať tú krásnu obálku ! Je krásna navonok aj z vnútra. Už sa neviem dočkať, kedy sa do nej pustím. Dočítam Harryho a idem na to. Strášne moooc sa teším ! ^^

Ďalej sa samozrejme plánujem pustiť do sedmičky HP. Vždy keď to dočítam, tak mi to začne byť ľúto a mám chuť čítať celú sériu odznova :D.

Tu sú pekne pokope :D.

Tak a tu už prejdime ku kecom.. Som skutočne vytočená ! Od včera mi začal blbnúť Blogger. Stále mi ukazuje len jeden príspevok (ostatné sa nedajú načítať). Dúfala som že dnes to už bude vyriešené, no ono to neprestalo. Som fakt na nervy ! Veľmi by mi pomohlo, keby ste zanechali koment s tým čí aj vy máte podobný problém. Vďaka.

Dnes sme dostávali nové učebnice. Zobrala som si čo najstaršie, pretože nemám náladu dávať na ne pozor.. :D

Strašne ma deprimuje pohľad na novú učebnicu fyziky (fyzika = moje osobné peklo). Keby ste ju videli a držali, tak ma pochopíte.. Ona je strašne hrubá. Proste celé zle !

10 komentárov:

  1. Aj ja mám ten problém s bloggerom!!! svinstvo toto, neznášam, keď vidím, len jeden článok :(( JEEEJ tie knihy si pamätaaaaaam :DD
    a Pekelne stroje maju krasne obalky :( joj to jak funguje tota spolupraca kurnik :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tie obálky sú úžasné :3 našťastie je už blogger ok :D. Neboj.. veď aj ty budeš mať spolupráce :)

      Odstrániť
  2. Mám taký pocit, že blogger robí takéto hlúposti všetkým blogerom a neznášam to >.<
    Inak tá fyzika v osmičke nie je taká hrozná, dokonca je tam aj zaujímavé učivo (a to mňa fyzika vždy uspávala) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano blogger mě totálně točí! :) Ale už je to fajn. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oooh, HP, ten fakt neomrzí. Inak super záložka!:)
    Mechanický anjel je krásny.:)
    Ešteže blogger prestal blbnúť...:D
    Heh, ja som vždy chcela nové knihy a vzhľadom k tomu, že sme boli prvý reformný ročník tak to väčšinou nebol problém, mal ich každý.:D
    Veľa trpezlivosti s fyzou prajem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som vždy chcela nové, no zistila som, že už sa mi moc nechce na ne dávať pozor a keď sú poškodené, tak nemusím :D.

      Odstrániť
  5. Och tá fyzika bola des a hrúza, pamätám sa ako som totálne nič nevedela. A stále premýšľam nad tým ako sa mi podarilo skončiť základku :D
    Inak pekný blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) No.. fyzika je moje osobné peklo :D Tak, ale musím to dať na dvojku :D.

      Odstrániť