sobota 26. júla 2014

On my wishlist #30

Meme z dielne od Book Chick City. Cieľom je uverejniť knihy, ktoré by sme si chceli kúpiť a mať ich vo svojej knižnici. Môžu to byť staršie knihy, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Túto knihu by som chcela hlavne kvôli tomu, že je od Rowlingovej a viem, že jej štýl písania je naozaj úžasný. Ako neláka ma tak, že by som sa šla za ňou potrhať, no aj tak.. Mňa by, dosť zaujímal váš názor na túto knihu (veľmi mi to pomôže). Čítali ste ju, prípadne sa chystáte :) ?

Keď sa slávna modelka Lula Landry vrhne dolu zo svojho zasneženého balkóna v londýnskej štvrti Mayfair, vyšetrovatelia rýchlo usúdia, že šlo o samovraždu. Prípad sa zdá byť uzavretý. Lulin brat má však stále isté pochybnosti. A najatý súkromný detektív má za neho odhaliť pravdu. Cormoran Strike je vojnový veterán, ktorý si z Afganistanu odniesol ťažké zranenie a jazvy na duši. Počas riešenia prípadu preniká do sveta distingvovaných mladých mužov a krásnych zvodných žien, prichádza na desivé súvislosti a sám sa ocitá v smrteľnom nebezpečenstve.

6 komentárov:

  1. Ja ju akurát čítam. A napriek tomu, že Rowlingovú zbožňujem, tak ma to zatiaľ nejako nechytilo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď uvidíme.. V blízkej dobe to zrejme čítať nebudem, takže uvidím..

      Odstrániť
  2. Knihu som nečítala, ale rada by som sa k nej dostala.:) Čítala som jednu recenziu, ktorá ma úplne nalákala.:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som čítala skvelú receziu a to ma dosť namotalo :D

      Odstrániť