utorok 1. júla 2014

Týždeň s knižkou #2

Ahojte ! Máme tu nový týždeň. Je to prvý prázdninový týždeň, takže všetci sme nadšený a nič nám nemôže skaziť dobrú náladu. Zatiaľ to na leto nevyzerá, počasie je doslova šialené, aj keď ja mám dážď rada (hlavne pri čítaní). Chcem aby toto leto bolo výnimočné a dokonalé :3 ! A aj vám prajem aby ste sa celé prázdniny cítili NEKONEČNE :).

Včera som dočítala Mechanického anjela. Bola som a aj som doteraz nadšená :D ! Cassandra ma zasa priklincovala. V jej knihe nechýbalo napätie, akcia, prekvapivé zvraty a samozrejme tajomstvá. Páčilo sa mi prostredie v ktorom sa to celé odohrávalo a tá temná atmosféra... samozrejme ma dostali aj postavy. Ak chcete bližšie informácie recenziu už nájdete TU. 

Aktuálne čítam Harryho 7. Je to naozaj úžasné ! Rowlingová píše strašne pútavo a ja sa od toho neviem odtrhnúť :3. Je to dokonalé ! :)

Minulý týždeň som bola konečne v knižnici a požičala som si zaujímavé kúsky :). Na 100 skriniek som zvedavá. Popravde ani neviem do čoho idem, ale tak je to tenké a má to veľké písmenká, takže to rýchlo prečítam :).

Neviem, ale táto kniha ma niečim zaujala. Som naozaj zvedavá o čom bude a ako sa bude príbeh vyvíjať. Dúfam že ma to nesklame :).

Vlastne keď tak premýšľam, tak som si zobrala samé kúsky pri ktorých neviem do čoho idem :D. Tá obálka ma, ale fakt upútala... je pekná :D. Som zvedavá :).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára