pondelok 13. januára 2014

On my Wishlist #2


Meme je od Book Chick CityCieľom je uverejniť knihy, ktoré by sme si chceli kúpiť a mať ich vo svojej knižnici. Môžu to byť staršie knihy, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

     Na dnes som vybrala : 


Sedemnásťročná Elisabeth Sturmová je naštvaná snáď na celý svet. Kvôli rodičom sa musela presťahovať, prišla o všetky kamarátky, a navyše tu na vidieku nie je takmer žiadna príležitosť na zábavu. Všetko však zmení stretnutie s Colinom. Prečo ju tento odmeraný a chladný chalan od začiatku priam neuveriteľne priťahuje, to si sama nedokáže vysvetliť. Je pre ňu jednou obrovskou hádanku. 
Aké je jeho tajomstvo? Čo skrýva? Svojím pátraním odhalí Elisabeth pravdu nielen o Colinovi, ale aj o vlastnej rodine a zistí, že im všetkým hrozí obrovské nebezpečenstvo.
Môže milovať nočný prízrak a zostať nažive?


Áno ja viem. Vyzerá to typicky ako každá kniha ktoré v dnešnej dobe vydávajú. Nič nové... nič originálne. Ale ja už len pri pohľade na tú obálku cítim že je výnimočná. Šestnásteho mám meniny a ocino mi ju ide kúpiť. Strašne som zvedavá. Dnes som ju aj obzerala v PantaRhei a podľa mňa bude super. Som zvedavá.... PS ak ste ju už čítali a máte nejaký názor, komentík poteší :).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára